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Registros recuperados : 5 | |
2. | | STIVANINA, S. C. B.; VIZZOTTO, E. F.; PARIS, M. de; ZANELA, M. B.; PASSOS, L. P.; ANGELO, I. D. V. Addition of oregano or green tea extracts into the diet for Jersey cows in transition period. Feeding and social behavior, intake and health status. Plant extracts for cows in the transition period. Animal Feed Science and Technology, v. 257, p. 1-9, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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3. | | PARIS, M. de; STIVANIN, S. C. B.; HEISLER, G.; ANGELO, I. D. V.; BETTENCOURT, A. F.; MATTÉ, C.; KLEIN, C. P.; ZANELA, M. B.; FISCHER, V. Plant extracts supplied to pre-weaned dairy calves influence their redox status. Semina Ciências Agrárias, Londrina, v. 45, n. 1, p. 193-206, jan./fev. 2024. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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4. | | VIZZOTTO, E. F.; STIVANIN, S. C. B.; PARIS, M. de; PASSOS, L. T.; WERNCKE, D.; KLEIN, C. P.; STONE, V.; MATTÉ, C.; ZANELA, M. B.; FISCHER, V. Supplementation with green tea and oregano extracts on productive characteristics, blood metabolites, and antioxidant status of Jersey cows during the transition period. Animal, The international journal of animal biosciences, v. 15, n. 2, Feb. 2021. 8 p. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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5. | | PARIS, M. DE; STIVANIN, S. C. B.; KLEIN, C. P.; VIZZOTTO, E. F.; PASSOS, L. T.; ANGELO, I. D. V.; ZANELA, M. B.; STONE, V.; MATTÉ, C.; HEISLER, G.; FISCHER, V. Calves fed with milk from cows receiving plant extracts improved redox status. Livestock Science, v. 242, Dec. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
20/08/2012 |
Data da última atualização: |
23/05/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CORREA, L. C.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P. |
Afiliação: |
LUIZ CLAUDIO CORREA, CPATSA; ALINE CAMARAO TELLES BIASOTO, CPATSA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA; ANA CECILIA POLONI RYBKA, CPATSA. |
Título: |
Development of methodology for the determination of organic acids in must, grape juice and wine by high performance liquid chromatography (HPLC). |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: ALACCTA, 2012. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to develop a simple and fast HPLC method for the detection and quantification of tartaric, malic, ascorbic, lactic, acetic, citric and succinic acids in must, grape juices and red and white wines. |
Palavras-Chave: |
Ácidos orgânicos; Cromatografia líquida; Cromatografia líquida de alta performance; HPLC; Suco de uva. |
Thesagro: |
Ácido Orgânico; Análise Quantitativa; Análise química; Enologia; Suco; Uva; Vinho; Vitis Vinifera. |
Thesaurus NAL: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
-- F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/64348/1/Ana-Cecilia2.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/66079/1/05609.pdf
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Marc: |
LEADER 01382nam a2200325 a 4500 001 1931646 005 2023-05-23 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCORREA, L. C. 245 $aDevelopment of methodology for the determination of organic acids in must, grape juice and wine by high performance liquid chromatography (HPLC). 260 $aIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: ALACCTA$c2012 300 $c1 CD-ROM. 520 $aThe aim of this study was to develop a simple and fast HPLC method for the detection and quantification of tartaric, malic, ascorbic, lactic, acetic, citric and succinic acids in must, grape juices and red and white wines. 650 $aGrapes 650 $aÁcido Orgânico 650 $aAnálise Quantitativa 650 $aAnálise química 650 $aEnologia 650 $aSuco 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aVitis Vinifera 653 $aÁcidos orgânicos 653 $aCromatografia líquida 653 $aCromatografia líquida de alta performance 653 $aHPLC 653 $aSuco de uva 700 1 $aBIASOTO, A. C. T. 700 1 $aPEREIRA, G. E. 700 1 $aRYBKA, A. C. P.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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